Certifierad Hudterapeut/Spaterapeut/Ekologisk hudvårdsterapeut

Utbilda dig till certifierad Hudterapeut med internationell examen

Åre Spa School erbjuder en professionell och modern utbildning inom Hud- och Spaterapi.

Utbildningen omfattar 1500 studietimmar på distans och passar dig som samtidigt vill kunna arbeta deltid, vara föräldraledig osv. Grunden är lärarledda utbildningsperioder på skolan kombinerat med hemstudier, yrkespraktik och lektioner via skolans studentportal. Detta ger dig stor frihet men kräver också mer eget ansvar och planering då utbildningstakten är hög och du förväntas bedriva omfattande självstudier enligt studiehandledning.

Vad gör en hudterapeut?

I ditt arbete som hudterapeut utför du behandlingar för hälsa och skönhet. Det kan exempelvis vara ansiktsbehandlingar, kroppsbehandlingar, vaxning, makeup, manikyr eller pedikyr.

Vad gör en spaterapeut?

Som spaterapeut arbetar du med en mängd olika behandlingar så som; Aroma- och spamassager, kroppsinpackningar, body scrub/kroppspeeling, fot- och ansiktskurer. Behandlingar för hälsa och välbefinnande!

Förverkliga din dröm!

Vår uppgift är att ge dig en så tillgänglig, innehållsrik och uppdaterad utbildning som möjligt vilket, efter examination, skall leda till ett framtida jobb inom branschen. På Åre Spa School lägger vi fokus på att lära dig det hantverk som det innebär att vara en duktig och professionell terapeut. Vår filosofi handlar om att du ska får en bra trygg och bra grund att stå på; utvecklingsmöjligheterna är oändliga i vår bransch

Som hud- och spaterapeut kan du bl. a arbeta på spaanläggningar, hudvårdssalonger, eller kryssningsbåtar. I vår bransch är det också vanligt att driva eget spa eller salong. Vi ger dig konkreta tips, råd och verktyg baserade på egna erfarenheter

Nästa start börjar den 31/8  2017

För mer information om utbildningen till hudterapeut går du in och läser vid följande rubriker